Loading...
Ressourcer 2019-02-05T21:00:20+00:00

HVEM ER VI

Vi er en evangelisk frikirke, der mødes hver lørdag for at tilbede Gud og have fællesskab som kirkefamilie. I løbet af ugen har vi familiegrupper, som er mindre grupper, der samles i hjemmene.

Vores længsel er at leve i Guds nærvær og kraft og ikke bare gå til gudstjeneste. Vi ønsker at dele liv med hinanden i det daglige, oprigtigt elske hinanden og leve autentiske kristne liv med Jesus i centrum, ligesom den første kirke gjorde, som beskrevet i Apostlenes Gerninger. Apg 2:42 ”de holdt fast ved apostlenes lære og fællesskabet, ved brødets brydelse og ved bønnerne.”

Hvis du mangler en kirkefamilie eller ønsker at finde ud af mere, om hvem vi er, så er du velkommen til at komme til en gudstjeneste eller kontakte os på mail eller tlf.

Vision

At se København, Danmark og nationer transformeret af evangeliet om Jesus Kristus (Matt 28,18-20, ApG 2,42-47).

Hvad tror vi på

Gud er skaberen og herskeren over universet. Han er én Gud, men har eksisteret fra evighed som Faderen, Sønnen og Helligånden (Sl. 90:2, Matt. 28:19).

Jesus Kristus er Guds søn. Han er ligestillet med Faderen. Han døde og genopstod for at besejre synden én gang for alle (Joh. 1:1-5, Rom. 1:3,4).

Helligånden er ligestillet med Faderen og Guds søn. Han bor i hver enkelt kristen og giver kraft til at se Guds rige komme på Jorden som det er i himlen (Joh. 16:7-13, Gal. 5:25).

Vi anerkender hele Biblens ultimative autoritet som både sand og uden fejl. Biblen åbenbarer, som Guds ord, hvem Gud er, og hvordan Guds folk er kaldet til at leve (2 Tim. 3:16).

Vi anerkender at alt sundt skal være en del af noget større. Vi er en del af “Salt & Light”, som er en verdensomspændende familie af kirker. Der er behov for at andre kan tale ind i vores sammenhæng, og vi er derfor tæt knyttet til ledere fra Salt & Light nationalt og globalt (Ordsp. 24:3-6).

Frank & Betina Anker Wiik er præstepar i Københavns Familiekirke. De plantede denne menighed i 2010, som havde dets begyndelse i deres eget hus tilbage i 2007.